Αποστόλης Λαϊάκης

Κερδίζει με over η Μπενφίκα

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 - 17:18

Η Μπενφίκα είναι η βάση μας και το over είναι μια καλή επιλογή για την αναμέτρηση απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου για το Champions League

Κερδίζει με over η Μπενφίκα

Δυο επιλογές από το σημερινό κουπόνι, προερχόμενες από την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την Λιγκ 1 Αγγλίας.

Για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Μπενφίκα φιλοξενεί την Ντιναμό Κιέβου με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο. Η Μπενφίκα διεκδικεί την δεύτερη θέση ενώ η Ντιναμό έχει αποκλειστεί ήδη από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Μπενφίκα με νίκη μπορεί να πάρει την δεύτερη θέση από την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να έχουν δύσκολο ματς εκτός κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα η Μπενφίκα ακόμα και αν ισοβαθμήσει με την Μπαρτσελόνα, θα πάρει την πρόκριση καθώς έχει και την ισοβαθμία μεταξύ τους. Ο άσος λογικά είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο, αλλά σε συνδυασμό με το Over, κάνει την απόδοση αρκετά αξιοπρεπή.

Στην Λιγκ 1 Αγγλίας, η Γουίγκαν υποδέχεται την Σριούσμπερι. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Γουίγκαν να διεκδικεί ακόμα και την απευθείας άνοδο οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών εντός έδρας. Η Σριούσμπερι με περιορισμένο μπάτζετ είναι αναγκασμένη και φέτος να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και δύσκολα θα αντέξει στην έδρα της Γουίγκαν. Οριακά αποδεκτός ο άσος στις τιμές που προσφέρεται.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου 1+Over
Γουίγκαν-Σριούσμπερι 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr