Αποστόλης Λαϊάκης

Ματιές στην Ευρωλίγκα

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 - 15:56

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αποδείξει ότι εντός έδρας μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο και η Ζενίτ σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο παρά την εξαιρετική πορεία της.

Ματιές στην Ευρωλίγκα

Η Αγγλία βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο με φουλ δράση, όμως υπάρχει και η Πορτογαλία αλλά και η Ευρωλίγκα στο μπάσκετ όπου ξεκινάει ο δεύτερος γύρος.

Στην Πρέμιερ Λιγκ που συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον (παρά τις αναβολές) η Γουότφορντ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ. Οι γηπεδούχοι δεν διανύουν και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ήττες και σίγουρα έχουν δύσκολο έργο για την παραμονή στην κατηγορία. Πάντως εκτός έδρας βρίσκουν συνήθως τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η Γουέστ Χαμ μετά τις δυο σερί ήττες, ψάχνει νίκη ανάκαμψης για να μην χάσει και άλλο έδαφος αναφορικά με την διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Τα «σφυριά» έχουν την ποιότητα για το διπλό αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι προτιμότερη η επιλογή του goal.

Στην Πορτογαλία που έχει εμβόλιμη αγωνιστική, το παιχνίδι της Φερέιρα με την Σάντα Κλάρα δείχνει να έχει πολύ… ισοπαλία. Ομάδες που βρίσκονται πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο, με μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Καμιά από τις δυο πλευρές δεν έχει ευχέρεια στο γκολ ενώ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο ηττημένος θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες. Με βάση αυτά τα δεδομένα, η αμυντική επίδοση θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και έτσι ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

Στην Ευρωλίγκα, ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, με τον Ερυθρό Αστέρα να υποδέχεται στο Βελιγράδι την Ζενίτ. Εντός έδρας, ο Αστέρας είναι ικανός να επικρατήσει επί οποιουδήποτε αντιπάλου ενώ στο τελευταίο ματς έβαλε δύσκολα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές καθώς ηττήθηκε με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Η Ζενίτ πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία αλλά το στυλ παιχνιδιού της, ταιριάζει πολύ σε αυτό της ομάδας από την Σερβία. Ο Ερυθρός Αστέρας με την άμυνα, μπορεί να βάλει δύσκολα και να πετύχει μια ακόμα νίκη στο γήπεδο του.

Από την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης στο μπάσκετ θα κρατήσω και το over στο παιχνίδι του Καζάν της Ρωσίας, ανάμεσα στην ουνίκς και την Εφές. Ομάδες που σκοράρουν πολύ, έχουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους και αυτό ευνοεί πολύ την συγκεκριμένη επιλογή παρότι το line είναι λίγο τσιμπημένο προς τα επάνω.

Γουότφορντ-Γουέστ Χαμ Goal

Πάκος Φερέιρα-Σάντα Κλάρα Χ

Ερυθρός Αστέρας-Ζενίτ 1

Ουνίκς Καζάν-Εφές Ανατολού Over

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr