Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μονακό και Μπίλεφελντ

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 15:07

Δυο επιλογές συνθέτουν το σημερινό παρολί, προερχόμενες από το Σαμπιονά της Γαλλίας και την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας.

Με Μονακό και Μπίλεφελντ

Στο Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μονακό αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λιλ, με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει κάκιστη αγωνιστική περίοδο και πλέον δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αντίθετα, η Μονακό βρίσκεται σε ισοβαθμία με την Ρεν και έχει αξιώσεις ακόμα για την πρώτη τριάδα όπου δίνει συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Πιο επιθετική η Μονακό, βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και το διπλό σε τιμές φαβορί είναι οριακά αποδεκτό.

Η δεύτερη επιλογή αφορά την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 33ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Η Μπόχουμ φιλοξενεί τη Αρμίνια Μπίλεφελντ, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που «καίγονται» για βαθμούς στην προσπάθεια να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Η Μπόχουμ είναι και μαθηματικά αδιάφορη έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της και το τελευταίο διάστημα φαίνεται να σκέφτεται τις διακοπές. Η Μπίλεφελντ θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό αξίζει το ρίσκο ενώ πιο ασφαλής επιλογή είναι και η διπλή ευκαιρία του Χ2.

Λιλ-Μονακό 2
Μπόχουμ-Μπίλεφελντ Χ2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr