Αποστόλης Λαϊάκης

Από ημίχρονο η Λίβερπουλ

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 21:34

Χωρίς περιθώρια η Λίβερπουλ, έχει υποχρέωση να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Αστον Βίλα ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου.

Από ημίχρονο η Λίβερπουλ

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αστον Βίλα με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο. Μετά την γκέλα με 1-1 εντός κόντρα στην Τότεναμ, οι «κόκκινοι» δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών στην μάχη για τον τίτλο. Ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα από την Βίλα, με την τελευταία να είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Χαμηλά το διπλό και επιλέγουμε με ρίσκο την νίκη των φιλοξενούμενων από το πρώτο ημίχρονο.

Στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί την Σεν Γκάλεν. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα για να την οριστικοποιήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Σεν Γκάλεν χρειάζεται αρκετούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων για να προλάβει αλλά λογικά το βάρος θα πέσει στον τελικό του κυπέλλου Ελβετίας, για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο (αντιμετωπίζει την Λουγκάνο). Ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα αλλά και αμυντικά κενά, καλύτερη επιλογή το over σε συνδυασμό με το goal για να αυξηθεί και η τιμή.

Αστον Βίλα-Λίβερπουλ 2/2 (2.10)

Γιουνγκ Μπόις-Σεν Γκάλεν Goal+Over (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr