Αποστόλης Λαϊάκης

Η τύχη στα… χέρια της!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 08:05

Η Εβερτον θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Goal στην Βραζιλία, ανάμεσα σε Μπραγκαντίνο και Ατλέτικο Μινέιρο.

Η τύχη στα… χέρια της!

Στην Πρέμιερ Λιγκ, θα σταθώ στην αναμέτρηση της Γουότφορντ με την Εβερτον. Οι γηπεδούχοι είναι και μαθηματικά υποβιβασμένοι στην Τσάμπιονσιπ και τα ματς που απομένουν είναι πλέον τυπική διαδικασία. Αντίθετα, η Εβερτον χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να αποφύγει την 18η θέση και τον υποβιβασμό και φαίνεται να βρήκε τον καλό της εαυτό την κατάλληλη στιγμή, καθώς μετράει δυο σερί νίκες. Το διπλό δεν αποτελεί καμιά ευκαιρία αλλά με βάση το κίνητρο έχει λογική για ποντάρισμα.

Η δεύτερη επιλογή αφορά την αναμέτρηση που διεξάγεται στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, με την Μπραγκαντίνο να φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο. Ομάδες που βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και θέλουν να συνεχίσουν με καλό ρυθμό. Έχουν επιθετικές ικανότητες και οι δυο πλευρές (παρά την απουσία του Χουλκ στους φιλοξενούμενους) ενώ και με βάση την προϊστορία στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς (την πρόσφατη διετία) έχει παρουσιαστεί ισάριθμες φορές το goal.

Γουότφορντ-Εβερτον 2

Μπραγκαντίνο-Ατλ. Μινέιρο Goal

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr