Αποστόλης Λαϊάκης

Ανώτερη σε όλα η Βιγιαρεάλ

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 08:10

Μετά την περιπέτεια στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου έφτασε στα ημιτελικά, η Βιγιαρεάλ ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα, με στόχο μια θέση για τα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου.

Ανώτερη σε όλα η Βιγιαρεάλ

Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βαγιεκάνο. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος κάτι που κάνει το κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς να είναι μονόπλευρο. Η Βιγιαρεάλ μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ρίχνει όλο το βάρος στην διεκδίκηση μιας θέσης για τα κύπελλα Ευρώπης και της επόμενης σεζόν και το καλύτερο σενάριο θα ήταν να μπει στην εξάδα (για το Γιουρόπα Λιγκ). Η ομάδα του Έμερι έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίρνει αποτελέσματα ακόμα και σε δυνατές έδρες, με το διπλό πάντως να είναι οριακά αποδεκτό στις τιμές που προσφέρεται.

Στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Κουόπιο υποδέχεται την Χάκα με τους γηπεδούχους να είναι το απόλυτο φαβορί. Η Κουόπιο είναι εκ των φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου και δεν θέλει απώλειες εντός, παραμένοντας αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές (με πέντε νίκες). Η Χάκα έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν, με επιθετική φιλοσοφία αλλά θα δεχτεί μεγάλη πίεση. ο άσος προσφέρεται σε χαμηλές τιμές αλλά σε συνδυασμό με το over, δίνει μια καλή απόδοση.

Βαγιεκάνο-Βιγιαρεάλ 2 (1.84)

Κουόπιο-Χάκα 1+Over (2.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr