Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με τα… γκολ!

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 08:10

Σε Φινλανδία και Πολωνία υπάρχουν αναμετρήσεις που προσφέρονται για γκολ και θέαμα οπότε το σημερινό παρολί δημιουργείται από… Over!

Παιχνίδι με τα… γκολ!

Για το πρωτάθλημα Πολωνίας, η Γιαγκελόνια φιλοξενεί την Λέγκια Βαρσοβίας. Οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, έχοντας εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή τους ενώ η Γιαγκελόνια θεωρητικά θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό. Πάντως πρόκειται για ομάδες που έχουν αρκετά κενά στα μετόπισθεν, δύσκολα καταφέρνουν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και το over στις τιμές που προσφέρεται είναι μια καλή περίπτωση για ποντάρισμα.

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Ούλου φιλοξενεί την Χόνκα. Μέτριο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν μπει δυνατά στην σεζόν. Κοινό σημείο και των δυο πλευρών, η ευχέρεια που έχουν στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα. Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν, η βασική επιλογή είναι το over σε αρκετά καλές τιμές.

Γιαγκελόνια-Λέγκια Βαρ. Over (1.88)

Ούλου-Χόνκα Over (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr