Αποστόλης Λαϊάκης

Άσοι και over πάνε… πακέτο!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 08:15

Κίνητρο και ποιότητα είναι με το Στρασβούργο, υποδεχόμενο την Κλερμόν ενώ και η ανώτερη Ιντερ Τούρκου έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Χέλσινγκφορς που ακόμα «ψάχνεται».

Άσοι και over πάνε… πακέτο!

Στο Σαμπιονά της Γαλλίας, το Στρασβούργο υποδέχεται την Κλερμόν. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια και θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα στις δυο αγωνιστικές που απομένουν για μια θέση στην πρώτη 5αδα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Κλερμόν με τα τελευταία αποτελέσματα που πήρε, έχει «χτίσει» διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα αισθάνεται πιο άνετη για την συνέχεια. Το Στρασβούργο έχει τον πρώτο λόγο, έχοντας όπλο την επίθεση και με τον άσο σε χαμηλά επίπεδα μπορεί να συνδυαστεί με το over.

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Ιντερ Τούρκου φιλοξενεί την Χέλσινγκφορς. Καλύτερο ξεκίνημα για την Ιντερ που πάντως ψάχνει νίκη ανάκαμψης μετά τις διαδοχικές ήττες από Ελσίνκι και Χόνκα (ομάδες της πρώτης τριάδας). Η Χέλσινγκφορς μπορεί να άλλαξε προπονητή, όμως δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα της, δείχνει αρκετά «μπερδεμένη», προσπαθώντας να μπει στην νέα φιλοσοφία του Πατελάινεν, με αποτέλεσμα να παραμένει χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα και με εμφανέστατα προβλήματα σε όλες τις γραμμές της. Δίκαιο φαβορί ο άσος και συνδυάζεται κάλλιστα και σε αυτήν την περίπτωση με το over για να αυξηθεί η τιμή.

Στρασβούργο-Κλερμόν 1+Over (2.05)

Ιντερ Τούρκου-Χέλσινγκφορς 1+Over (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr