Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά για Φιορεντίνα και Αρσεναλ

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 08:10

Δυο επιλογές για το σημερινό παρολί, όπου κυρίαρχο ρόλο παίζει το κίνητρο αλλά πάντα σε συνάρτηση με τις δυνατότητες των ομάδων και τις αποδόσεις.

Διπλά για Φιορεντίνα και Αρσεναλ

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Φιορεντίνα έχει εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι έχουν μια καλή διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη σε μια περίοδο μάλιστα που δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η Φιορεντίνα από την άλλη, επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 εντός επί της Ρόμα και πλέον έχει μπει δυνατά στην μάχη για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Ανώτερη ποιοτικά η Φιορεντίνα, με μεγαλύτερο κίνητρο και το διπλό σε πρώτο πλάνο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Αρσεναλ μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Τότεναμ δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της, για την 4η θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Μάλιστα οι «κανονιέρηδες» με νίκη θα έχουν το πάνω χέρι από την Τότεναμ, ξεπερνώντας την για έναν βαθμό. Η Νιουκάστλ από την άλλη, έκανε το χρέος της καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της και όλα πλέον περιστρέφονται γύρω από την ενίσχυση για την νέα χρονιά.

Σαμπντόρια-Φιορεντίνα 2 (1.95)

Νιουκάστλ-Αρσεναλ 2 (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr