Αποστόλης Λαϊάκης

Διατηρεί το αήττητο η Κουόπιο

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 08:15

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κουόπιο που έχει στόχο τον τίτλο και δύσκολα η ασταθής Ούλου μπορεί να της σταθεί εμπόδιο.

Διατηρεί το αήττητο η Κουόπιο

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Κουόπιο συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της, αντιμετωπίζοντας εκτός της Ούλου. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι και δείχνουν ότι φέτος είναι εκ των φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου. Η Ούλου είναι ψηλότερα στην βαθμολογία από ότι θα υπολόγιζε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν καθώς δύσκολα κρατάει το μηδέν. Το διπλό είναι δικαιολογημένα φαβορί αλλά και η Ούλου θα παλέψει, οπότε ο συνδυασμός του σημείου με το Over προσφέρει μια καλύτερη απόδοση.

Στην Σούπερ Λιγκ Ελλάδος, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Άρη σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΣ είναι πετυχημένος και μόνο που μπήκε στην πρώτη εξάδα και τα πλέι-οφ και θέλει να «κλείσει» την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο μπροστά στο κοινό του. Ο Άρης από την άλλη, πανηγυρίζει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι δεδομένο ότι ο Μπούργος θα παρατάξει την ομάδα με αρκετές αλλαγές. Και οι δυο πλευρές θα παίξουν ελεύθερα οπότε το να σκοράρουν και οι δυο είναι μια καλή περίπτωση για ποντάρισμα.

Ούλου-Κουόπιο 2+Over (2.47)

ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης Goal (2.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr