Αποστόλης Λαϊάκης

Over στην Σεβίλλη και η… Ουλσάν

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 08:15

Δυο επιλογές συνθέτουν το σημερινό παρολί, προερχόμενες από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας.

Over στην Σεβίλλη και η… Ουλσάν

Το μεγάλο παιχνίδι της εβδομάδας είναι ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Φρανκφούρτη και Ρέιντζερς. Ομάδες που λογίζονταν αουτσάϊντερ από την αρχή αλλά έφτασαν στον στόχο τους. Και οι δυο πλευρές έχουν επιθετική φιλοσοφία, δημιουργούν αρκετές φάσεις και από την στιγμή που το παιχνίδι είναι μονό, μπορεί να προσφέρει γκολ και θέαμα. Με αυτήν την λογική, το over είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του.

Η δεύτερη επιλογή αφορά την αναμέτρηση της Ουλσάν με την Γιεγιού Γιουν., για το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας. Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής αλλά με την διαφορά ότι η Ουλσάν παραμένει από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, που τόσο θέλει (τον έχει στερηθεί τα δυο τελευταία χρόνια κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική) και δείχνει από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της. Η Γιεγιού πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία, καλύτερη του αναμενόμενου αλλά θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί και κάτι περισσότερο, σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό εκτός έδρας κόντρα στην πρωτοπόρο. Σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές ο άσος.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ρέιντζερς Over (1.82)

Ουλσάν-Γιεγιού Γιουν. 1 (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr