Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς περιθώρια η Εβερτον

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 08:10

Η Εβερτον έχει μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή και το παιχνίδι με την αδιάφορη βαθμολογικά, Κρίσταλ Πάλας, χαρακτηρίζεται «τελικός».

Χωρίς περιθώρια η Εβερτον

Στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Βάασα φιλοξενεί την Ιντερ Τούρκου. Καμιά από τις δυο πλευρές δεν βρίσκεται στην ιδανικότερη κατάσταση και σίγουρα ψάχνουν βαθμούς για άμεση ανάκαμψη. Αμυντικά υπάρχουν κενά εκατέρωθεν, με την Βάασα να έχει κρατήσει το μηδέν πίσω μόλις μια φορά σε επτά ματς και την Ιντερ Τούρκου μια φορά στα οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει ως τώρα. Με τα δεδομέν αυτά, το over σε τιμές κοντά στο 1.70 έχει βάση για ποντάρισμα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Εβερτον φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση όπου το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Οι γηπεδούχοι μετά την απρόσμενη ήττα με 2-3 εντός από την Μπρέντφορντ δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, κάτι που θα επιδιώξουν να το πετύχουν στο ματς με την Πάλας. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κύριο μέλημα κόντρα σε μια Κρίσταλ Πάλας που είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αν και παλεύει τα παιχνίδια της (μετράει αήττητο τεσσάρων αγώνων). Ο άσος σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό είναι οριακά αποδεκτός αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δεδομένο ότι οι τιμές «πέφτουν».

Βάασα-Ιντερ Τούρκου Over (1.71)

Εβερτον-Κρίσταλ Πάλας 1 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr