Αποστόλης Λαϊάκης

Σε δυο ταμπλό η Ρόμα

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 08:15

Η Ρόμα μπορεί να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος αλλά και με την κατάκτηση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Χρονικά όμως προηγείται το καμπιονάτο για να «καθαρίσει» την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε δυο ταμπλό η Ρόμα

Τελευταία αγωνιστική στο καμπιονάτο της Ιταλίας, με την αναμέτρηση της Τορίνο με την Ρόμα να ανοίγει την αυλαία. Η Ρόμα έχει να σκεφτεί τον τελικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ που ακολουθεί αλλά παράλληλα είναι υποχρεωμένη να μην αμελήσει και το πρωτάθλημα, στην προσπάθεια να εξασφαλίσει μια θέση για τα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν (σε περίπτωση που δεν κατακτήσει το Κόνφερενς Λιγκ).

Η Τορίνο έχει αποδείξει και στα τελευταία ματς ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν αλλά σίγουρα θα υπάρχει μια χαλάρωση. Ο Μουρίνιο δύσκολα θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, γνωρίζοντας την κρισιμότητα του και το διπλό σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό, αξίζει για ποντάρισμα.

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Χόνκα φιλοξενεί την Ιλβες. Και οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά την σεζόν, στηριζόμενες περισσότερο στην επίθεση τους, καθώς δημιουργούν φάσεις και βρίσκουν το γκολ. Η Χόνκα θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Ούλου ενώ η Ιλβες να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Συνετή επιλογή λοιπόν το αμφίσκορο.

Τορίνο-Ρόμα 2 (1.97)

Χόνκα-Ιλβες Goal (1.81)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr