Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλό για Μαν. Γιουν.

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 08:15

Να κλείσει νικηφόρα μια μέτρια σεζόν θέλει η Μαν. Γιουν., εξασφαλίζοντας και ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Διπλό για Μαν. Γιουν.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, για την τελευταία αγωνιστική, η Μαν. Γιουν. έχει αποστολή εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά εδώ και αρκετές αγωνιστικές, σε αντίθεση με την Μαν. Γιουν που έχει κίνητρο να παραμένει στην 6η θέση και να κερδίσει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Σε ισοβαθμία με την Γουέστ Χαμ υστερεί (διαφορά τερμάτων), οπότε ο Ρονάλντο και η παρέα του έστω και την τελευταία στιγμή έχουν χρέος να κερδίσουν και να εξασφαλίσουν το μίνιμουμ των φετινών στόχων. Το διπλό σε τιμές άνω του διπλασιασμού είναι αξιόλογο για ποντάρισμα.

Για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Ελσίνκι υποδέχεται την Χάκα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν και φέτος πολύ δυνατοί, με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου. Στην έδρα τους ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους ενώ δημιουργούν αρκετές φάσεις και σκοράρουν.

Η Χάκα ξεκίνησε καλά αλλά με την πάροδο των αγωνιστικών και των συνεχόμενων αγώνων δείχνει μια κάμψη στην απόδοση της, με πρόβλημα κυρίως στα μετόπισθεν όπου δύσκολα κρατάει το μηδέν (τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη). Ο άσος είναι λογικά σε χαμηλές τιμές αλλά σε συνδυασμό με το Over παίρνουμε μια καλή απόδοση.

Κρίσταλ Πάλας-Μαν. Γιουν. 2

Ελσίνκι-Χάκα 1+Over

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr