Αποστόλης Λαϊάκης

Με Κουόπιο και Ντέρι

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 08:10

Ασταμάτητη η Κουόπιο που δείχνει ότι φέτος μπορεί να πάρει τον τίτλο και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Χέλσινγκφορς που ακόμα ψάχνεται αγωνιστικά.

Με Κουόπιο και Ντέρι

Στο πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Χέλσινγκφορς υποδέχεται την Κουόπιο. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δυο πλευρών, με τους γηπεδούχους να έχουν αλλάξει ήδη προπονητή και να προσπαθούν να συνέλθουν, παραμένοντας όμως στην τελευταία θέση και η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα καθώς δεν έχει κρατήσει σε κανένα ματς το μηδέν πίσω. Η Κουόπιο από την άλλη, συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της, παραμένει αήττητη και δείχνει φέτος ότι μπορεί επιτέλους να πάρει τον τίτλο που τόσο θέλει (και τον χάνει στο τέλος). Το διπλό δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια καλή απόδοση.

Για το πρωτάθλημα Ιρλανδίας που παίζουν συνεχόμενες αγωνιστικές, η Σλίγκο Ρόβερς φιλοξενεί την Ντέρι. Οι γηπεδούχοι είναι ντεφορμέ με πέντε διαδοχικά ματς μακριά από τις νίκες και σίγουρα έχουν ταβάνι στις δυνατότητες τους. Η Ντέρι μετράει δυο σερί ήττες και πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για να διεκδικήσει τον τίτλο. Το διπλό στις τιμές που προσφέρεται είναι εξαιρετικό.

Χέλσινγκφορς-Κουόπιο 2+Over (2.40)

Σλίγκο Ρόβερς-Ντέρι 2 (2.67)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr