Αποστόλης Λαϊάκης

Με Ορλάντο και Βιλεφράνς

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 08:15

Οι Ορλάντο Πάιρετς ψάχνουν το 3/3 στα ματς που απομένουν για να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τα κύπελλα της Αφρικής. Αδιάφορη η Μάριτζμπουργκ και ο άσος έχει προβάδισμα.

Με Ορλάντο και Βιλεφράνς

Για τα μπαράζ ανόδου-υποβιβασμού στην Β’ Γαλλίας, η Βιλεφράνς φιλοξενεί την Κεβιγί στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Σε εξαιρετική κατάσταση η Βιλεφράνς που έχασε για έναν βαθμό την απευθείας άνοδο. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και πίστη για επίτευξη του στόχου, με την εκμετάλλευση της έδρας να αποτελεί σημαντικό παράγοντα ενόψει και του επαναληπτικού. Η Κεβιγί περιορίστηκε στην 18η θέση της δεύτερης κατηγορίας, με αρκετά θέματα κυρίως αμυντικά. Ο άσος έχει προβάδισμα για επιβεβαίωση.

Η δεύτερη επιλογή αφορά το πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής, με την εξ’ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα σε Ορλάντο Πάιρετς και Μάριτζμπουργκ. Οι γηπεδούχοι «χρωστούν» παιχνίδια και αν καταφέρουν να τα κερδίσουν όλα θα εξασφαλίσουν μια θέση για τα κύπελλα Αφρικής. Η έδρα θα παίξει λοιπόν σημαντικό ρόλο κόντρα σε μια Μάριτζμπουργκ που φαίνεται να έχει πάει ήδη διακοπές, καθώς είναι αδιάφορη βαθμολογικά και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της.

Βιλεφράνς-Κεβιγί 1 (2.40)

Ορλάντο-Μάριτζμπουργκ 1 (1.81)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.