Αποστόλης Λαϊάκης

Γκολ στον τελικό και η… Ποχάνγκ

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 08:15

Στον πρώτο τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης, το Κόνφερενς Λιγκ, Ρόμα και Φέγενορντ μπορούν να οδηγήσουν το ματς σε υψηλό σκορ ενώ η Ποχάνγκ έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στο κύπελλο Κορέας.

Γκολ στον τελικό και η… Ποχάνγκ

Στον τελικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, Ρόμα και Φέγενορντ διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Με τον Μουρίνιο στον πάγκο, η Ρόμα θα παίξει παιχνίδι υπομονής αλλά έχει απέναντι μια ομάδα που παίζει φουλ επιθετικά με έφεση στο γκολ. Ένα γρήγορο τέρμα ίσως ανοίξει τον ρυθμό και το σκορ πάει σε υψηλά επίπεδα για την κρισιμότητα του αγώνα. Το over δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά σε συνδυασμό με το goal, μας δίνει μια αξιόλογη τιμή.

Στο κύπελλο της Νοτίου Κορέας, η Ποχάνγκ υποδέχεται την Σεονγκνάμ για την φάση των «16». Η Ποχάνγκ και φέτος δείχνει μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα αλλά με ταβάνι στις δυνατότητες της, όπου είναι μια θέση στα πλέι-οφ. Πάντως εντός έδρας δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό για πρόκριση, με το κύπελλο να είναι πιο ρεαλιστικός στόχος. Η Σεονγκνάμ μπορεί να επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, όμως παραμένει από τις πιο αδύναμες της κατηγορίας και πιθανόν το κύπελλο να είναι πολυτέλεια, από την στιγμή που ο βασικός σκοπός είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Δίκαια λοιπόν φαβορί ο άσος σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

Ρόμα-Φέγενορντ Goal+Over (2.50)

Ποχάνγκ-Σεονγκνάμ 1 (1.82)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr