Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μόντζα και… under!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 08:10

Η Μόντζα θέλει να εκμεταλλευτεί τον ισχυρό παράγοντα της έδρας κόντρα στην Πίζα για να πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Με Μόντζα και… under!

Για την δεύτερη κατηγορία Ιταλίας, υπάρχει το πολύ σημαντικό ματς ανάμεσα στην Μόντζα και την Πίζα. Πρόκειται για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, με φόντο μια θέση στο καμπιονάτο. Η Μόντζα έκανε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και είχε εξ’ αρχής στόχο την άνοδο, σε αντίθεση με την Πίζα που μάλλον προέκυψε στην συνέχεια. Εντός έδρας η Μόντζα παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο και μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα για να πάρει ισχυρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Για την Ελβετία, η μοναδική πλέον εκκρεμότητα είναι η θέση για την μεγάλη κατηγορία που την διεκδικούν Σαφχάουζεν και Λουκέρνη σε διπλούς αγώνες. Η Σαφχάουζεν έχασε την απευθείας άνοδο στην ισοβαθμία ενώ η Λουκέρνη παρότι έδειξε σε καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα, δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Σε τέτοια παιχνίδια καμιά ομάδα δεν θέλει να χάσει και ίσως οι άμυνες έχουν τον πρώτο λόγο από την στιγμή που υπάρχει και επαναληπτικός αγώνας. Με την λογική αυτή, το under σε αποδόσεις αουτσάϊντερ έχει βάση για ποντάρισμα.

Σαφχάουζεν-Λουκέρνη Under (2.05)

Μόντζα-Πίζα 1 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr