Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα με… τέρματα!

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 08:10

Μιραντές και Φουενλαμπράδα δεν έχουν να διεκδικήσουν κάτι την τελευταία αγωνιστική στην Β’ Ισπανίας και αυτό μπορεί να επιφέρει σκορ και θέαμα.

Δυάδα με… τέρματα!

Για το πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής, υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και μια από αυτές είναι το ματς ανάμεσα σε Ρόγιαλ Αμ και Ορλάντο Πάιρετς. Και οι δυο πλευρές ελπίζουν για έξοδο στα κύπελλα της Αφρικής και το παιχνίδι θα είναι ο» θάνατος σου, η ζωή μου». Η Ρόγιαλ θέλει νίκη για να εξασφαλίσει την παρουσία της ενώ οι πειρατές» χρειάζονται δυο καλά αποτελέσματα (ακολουθεί και το τελευταίο εξ’ αναβολής ματς που έχουν με την αδιάφορη Σούπερσπορτ). Από την στιγμή λοιπόν που και οι δυο πλευρές θέλουν την νίκη, η βασική επιλογή είναι το αμφίσκορο.

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Μιραντές υποδέχεται την Φουενλαμπράδα, με τις δυο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Η Μιραντές σώθηκε ενώ η Φουενλαμπράδα θα βρεθεί στην Τρίτη κατηγορία. Και οι δυο πλευρές έχουν πολύ κακή αμυντική λειτουργία και από την στιγμή που το παιχνίδι δεν έχει κίνητρο και σκοπιμότητες, το over έχει πιθανότητες να επαληθευτεί.

Ρόγιαλ Αμ-Ορλάντο Πάιρετς Goal (1.98)

Μιραντές-Φουενλαμπράδα Over (1.62)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr