Αποστόλης Λαϊάκης

Για το 7ο η Λίβερπουλ

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 08:10

Στο Παρίσι, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «κόκκινους» να θέλουν να φτάσουν στο 7ο τρόπαιο της ιστορίας τους.

Για το 7ο η Λίβερπουλ

Τα σπουδαία έφτασαν με το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, καθώς Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης είναι αντιμέτωπες στο Παρίσι για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ έχασε την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ σε εξέλιξη θρίλερ αλλά ο Κλοπ και οι παίκτες του, έχουν εστιάσει από καιρό σε αυτό το ματς. Η πορεία για τον τελικό δεν είχε δύσκολα εμπόδιο, με τους «κόκκινους» να αποδίδουν επιθετικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, έχοντας πλειάδα παικτών που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους.

Η Ρεάλ χρειάστηκε την παράταση για να ξεπεράσει τα εμπόδια των Τσέλσι και Μαν. Σίτι σε ένα πιο δύσκολο μονοπάτι και ουσιαστικά περιμένει πολλά από τον φορμαρισμένο Μπενζεμά που κάνει σούπερ σεζόν. Βαριές φανέλες και οι δυο, αλλά στην παρούσα φάση θα δώσουμε ένα προβάδισμα στην Λίβερπουλ.

Για το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, η Γιέονμπουκ υποδέχεται την Γιεγιού Γιουν. Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα αήττητο σερί εννιά αγωνιστικών και ζητούμενο είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια ώστε να πλησιάσει την κορυφή προς την υπεράσπιση του τίτλου. Η Γιεγιού πραγματοποιεί πορεία πάνω από τις δυνάμεις της κάτι που φαίνεται στα δυο τελευταία ματς όπου δεν έχει νίκη (και μάλιστα δεν κατάφερε να σκοράρει). Η Τρίτη θέση της Γιεγιού πάντως «βοηθάει» στην επιλογή του άσου, με την απόδοση του, να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη για την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης 1 (2.07)

Γιέονμπουκ-Γιεγιού Γιουν. 1 (2.07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr