Αποστόλης Λαϊάκης

Όλα για την άνοδο η Ντε Χάαγκ

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 08:10

Πιο βαριά φανέλα η Ντε Χαάγκ και μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, καλείται με σύμμαχο την έδρα να επικρατήσει της Εξέλσιορ και να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία.

Όλα για την άνοδο η Ντε Χάαγκ

Για την Ολλανδία, υπάρχει ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Ντε Χάαγκ και Εξέλσιορ. Μετά το 1-1 του πρώτου ματς (όπου η Ντε Χάαγκ ισοφάρισε στο 93 αλλά ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα), η Ντε Χάαγκ με σύμμαχο την έδρα έχει προβάδισμα για νίκη και άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Πιο βαριά φανέλα η γηπεδούχος, που επιδιώκει να έχει μόνο μια χρονιά διακοπής από την παρουσία της στην πρώτη κατηγορία. Μαχητική η Εξέλσιορ αλλά με ταβάνι στις δυνατότητες.

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Χέλσινγκφορς φιλοξενεί την Χόνκα. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση και ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα για να ανεβάσουν και την ψυχολογία της, έχοντας τεθεί από νωρίς στα σχοινιά αναφορικά με την παραμονή. Ο Πατελάινεν που ανέλαβε δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη χημεία, με την άμυνα να αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα. Η Χόνκα ξεκίνησε καλά, αλλά στα δυο πρόσφατα παιχνίδια δείχνει αδυναμίες σε αρκετούς τομείς. Και οι δυο πλευρές μπορούν να χαρακτηριστούν ομάδες-μέρας και το αμφίσκορο είναι μια συνετή επιλογή σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

Ντε Χάαγκ-Εξέλσιορ 1 (2.00)

Χέλσινγκφορς-Χόνκα Goal (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr