Αποστόλης Λαϊάκης

Με Πολωνία και ΗΠΑ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 08:10

Εθνικές ομάδες στο προσκήνιο, με την έναρξη της Λίγκας Εθνών στην Ευρώπη αλλά και αρκετές φιλικές αναμετρήσεις ανά τον κόσμο.

Με Πολωνία και ΗΠΑ

Στις εθνικές ομάδες, ξεκινάει η Λίγκα Εθνών για την σεζόν 2022-23 και για την πρώτη κατηγορία και τον 4ο όμιλο, η Πολωνία υποδέχεται την Ουαλία. Η εκμετάλλευση της έδρας σε τέτοια ματς μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την πρώτη θέση από την στιγμή που υπάρχουν στον όμιλο και τα φαβορί, Βέλγιο και Ολλανδία. Η Ουαλία έχει πρωτίστως μάλιστα να σκεφτεί το παιχνίδι με τον νικητή από το Σκωτία-Ουκρανία, που θα δώσει ένα ακόμα εισιτήριο για το Μουντιάλ, κάτι που είναι βασική προτεραιότητα στην παρούσα φάση για τον Γκάρεθ Μπέιλ και τους συμπαίκτες του. Άσος λοιπόν σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Στα φιλικά παιχνίδια, οι ΗΠΑ υποδέχονται το Μαρόκο σε Οχάιο. Οι γηπεδούχοι προετοιμάζονται για την τελική φάση του Μουντιάλ ενώ παράλληλα καλούνται να δώσουν και αρκετά ματς για το nations league της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής. Στην αποστολή όλοι οι θεωρητικά βασικοί έχουν κληθεί και θέλουν να πάρουν ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το Μαρόκο επίσης έχει προκριθεί στο Μουντιάλ αλλά σίγουρα το μακρινό ταξίδι μπορεί να επηρεάσει, συν το γεγονός ότι θα λείψει εκ νέου ο Μαζραουί που μπορεί να έλυσε το πρόβλημα που είχε με τον προπονητή του αλλά είναι τραυματίας.

Πολωνία-Ουαλία 1 (1.75)

ΗΠΑ-Μαρόκο 1 (2.18)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr