Αποστόλης Λαϊάκης

Με Ρεσίφε και μια… ισοπαλία!

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 08:10

Χιρόνα και Εϊμπάρ κοντράρονται στα ημιτελικά των πλέι-οφ της Β’ Ισπανίας για μια θέση στην Πριμέρα ενώ στην δεύτερη κατηγορία Βραζιλίας, η Ρεσίφε είναι το φαβορί απέναντι στην Πόντε Πρέτα.

Με Ρεσίφε και μια… ισοπαλία!

Στην Β’ Ισπανίας, ξεκινούν τα μπαράζ για μια θέση στην μεγάλη κατηγορία. Η Χιρόνα υποδέχεται την Ειμπάρ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οριακά η Χιρόνα μπήκε στα πλέι-οφ (έχοντας την ισοβαθμία με την Οβιέδο) σε αντίθεση με την Ειμπάρ που έχασε μόλις για έναν βαθμό την απευθείας άνοδο. Ανώτερη και πιο σταθερή καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν η Ειμπάρ θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να έχει προβάδισμα πρόκρισης, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται λίγες μέρες μετά στην έδρα της. Καμιά δεν πρόκειται να παίξει «ανοιχτά» και η ισοπαλία έχει αρκετές πιθανότητες για να εμφανιστεί.

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Βραζιλία, η Σπορτ Ρεσίφε, φιλοξενεί την Πόντε Πρέτα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες (μετά από δυο σερί ματς χωρίς τρίποντο) ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά 4αδας και ανόδου στην μεγάλη κατηγορία. Η Πόντε Πρέτα διαγράφει αντίθετη πορεία καθώς παραμένει τέσσερα ματς χωρίς νίκη και σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο.

Χιρόνα-Εϊμπάρ Χ (2.87)

Σπορτ Ρεσίφε-Πόντε Πρέτα 1 (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr