Αποστόλης Λαϊάκης

Με το δεξί η Κροατία

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 08:10

Η Κροατία υποδέχεται την Αυστρία και σίγουρα η παρέα του πρωταθλητή Ευρώπης, Μόντριτς και η παρέα του, θα θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, στη Λίγκα Εθνών.

Με το δεξί η Κροατία

Για τον πρώτο όμιλο στην Α΄ κατηγορία της Λίγκας Εθνών, η Κροατία υποδέχεται την Αυστρία στο Όσιγιεκ. Το συγκρότημα του Ντάλιτς είναι πάντα τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις και αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Η παλιά φρουρά παραμένει, με τον αρχηγό Μόντριτς να κάνει ακόμα την διαφορά. Παρά το γεγονός ότι από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσει ο Πέρισιτς, υπάρχουν αρκετές λύσεις για να μπορέσει να μπει με το δεξί, σε έναν όμιλο που έχει φαβορί την Γαλλία. Η Αυστρία είναι επικίνδυνη, δίνοντας βαρύτητα στην επίθεση αλλά δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν πίσω. Ο άσος σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό είναι άκρως ικανοποιητικός.

Επίσης για την Λίγκα Εθνών, το Λιχτενστάιν υποδέχεται την Μολδαβία. Αδύναμες ομάδες και οι δυο πλευρές, αλλά τα τελευταία χρόνια, η Μολδαβία προσπαθεί να κάνει βήματα προόδου και να μην είναι ο σάκος του μποξ. Κάτι που δεν ισχύει για το Λιχτενστάιν, που παρουσιάζεται πάντα με πολλά προβλήματα κυρίως στην άμυνα και δύσκολα μπορεί σε όμιλο με Μολδαβία και Λετονία να διεκδικήσει την πρώτη θέση και την άνοδο στην Τρίτη κατηγορία. Το διπλό έχει προβάδισμα λοιπόν αλλά είναι οριακό στις τιμές που προσφέρεται.

Κροατία-Αυστρία 1 (1.97)

Λιχτενστάιν-Μολδαβία 2 (1.67)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr