Αποστόλης Λαϊάκης

Με Βουλγαρία και Φλουμινένσε

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 08:10

Η Βουλγαρία δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών εντός έδρας και κόντρα στην Γεωργία θα επιζητήσει το πρώτο τρίποντο στον όμιλο που συμμετέχει.

Με Βουλγαρία και Φλουμινένσε

Για τον 4ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας στην Λίγκα Εθνών, η Βουλγαρία υποδέχεται την Γεωργία. Οι γηπεδούχοι δίνουν δεύτερο διαδοχικό ματς εντός έδρας και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών μετά το 1-1 με τα Σκόπια αν θέλουν να έχουν ελπίδες για πρώτη θέση. Η Γεωργία ξεκίνησε νικηφόρα κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ αλλά σίγουρα τώρα θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερη πίεση. Ο άσος σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό, είναι ικανοποιητικός.

Για το πρωτάθλημα της Α’ Βραζιλίας, η Φλουμινένσε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ζουβεντούδε. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν και ήδη βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις, αποδεικνύοντας ότι βασικό μέλημα θα είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Η Φλουμινένσε μετά την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι από την Φλαμένγκο (1-2 εντός), ψάχνει νίκη-ανάκαμψης για να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη εξάδα και τα εισιτήρια του Λιμπερταδόρες της επόμενης περιόδου. Πιο ποιοτικοί οι φιλοξενούμενοι και αξίζει το ρίσκο στο διπλό σε υψηλές τιμές.

Βουλγαρία-Γεωργία 1 (2.00)

Ζουβεντούδε-Φλουμινένσε 2 (2.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr