Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα με Λουξεμβούργο και Βίλα Νόβα

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 08:09

Νικηφόρο ξεκίνημα για το Λουξεμβούργο που θέλει να κάνει το 2/2 κόντρα στα Νησιά Φερόε και να βάλει δύσκολα στην Τουρκία για την πρωτιά στον όμιλο.

Δυάδα με Λουξεμβούργο και Βίλα Νόβα

Για την Λίγκα Εθνών και συγκεκριμένα στην Τρίτη κατηγορία, στον πρώτο όμιλο, τα Φερόε φιλοξενούν το Λουξεμβούργο. Αντίθετα ξεκίνησαν οι δυο πλευρές τις υποχρεώσεις τους, με τα Φερόε να έχουν ηττηθεί εύκολα από την Τουρκία ενώ το Λουξεμβούργο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λιθουανίας. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ότι είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα στην Τουρκία και θέλει να πάει στο μεταξύ τους παιχνίδι με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Το διπλό σε τιμές άνω του διπλασιασμού, αξίζει το ρίσκο.

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Βίλα Νόβα υποδέχεται την Μπρούσκε, με τις δυο ομάδες να μην έχουν μεγάλη απόσταση ή διαφορά δυναμικής μεταξύ τους. Όπως φαίνεται και από την βαθμολογική τους θέση, το πρώτο μέλημα είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και σε τέτοιες περιπτώσεις, η εκμετάλλευση της έδρας παίζει σημαντικό ρόλο. Η Βίλα Νόβα έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα επτά τελευταία ματς (αλλά με πέντε ισοπαλίες) και επιζητεί άμεσα μια νίκη που θα την φέρει πιθανόν εκτός ζώνης υποβιβασμού. Η Μπρούσκε μετράει δυο διαδοχικές ήττες, παρουσιάζοντας μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα ειδικά στις εξορμήσεις της. Ο άσος σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, αξίζουν για ποντάρισμα.

Νήσοι Φερόες-Λουξεμβούργο 2 (2.15)

Βίλα Νόβα-Μπρούσκε 1 (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr