Αποστόλης Λαϊάκης

Νίκη με over για το Βέλγιο

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 08:10

Να αντιδράσει θα επιδιώξει το Βέλγιο μετά την ήττα από την Ολλανδία ενώ δεν υπάρχουν και περιθώρια για άλλες απώλειες κόντρα σε μια Πολωνία που υστερεί εκτός έδρας.

Νίκη με over για το Βέλγιο

Για την Λίγκα Εθνών και την πρώτη κατηγορία, το Βέλγιο υποδέχεται την Πολωνία για τον 4ο όμιλο. Μετά την σφαλιάρα με 1-4 εντός από την Ολλανδία, το Βέλγιο δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα ειδικά εντός αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες για την κορυφή του ομίλου. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ διαθέτει πλειάδα αξιόλογων παικτών που μπορούν να κάνουν ζημιές. Η Πολωνία ξεκίνησε νικηφόρα κόντρα στην Ουαλία αλλά σίγουρα θα πιεστεί αρκετά από τους Βέλγους και δεν φημίζεται για την καλή αμυντική της συνοχή. Ο άσος είναι σε χαμηλές αποδόσεις και οριακά αποδεκτός αλλά σε συνδυασμό με το over αυξάνεται η τιμή, ποντάροντας ουσιαστικά στο ξέσπασμα των Βέλγων.

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, η Γκαμπόν φιλοξενεί την Μαυριτανία στα πλαίσια του 9ου ομίλου. Και οι δυο πλευρές ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους και δείχνουν σε όμιλο με Δημοκρατία του Κονγκό και Σουδάν να είναι τα δυο φαβορί για την πρόκριση. Στα μεταξύ τους παιχνίδια λογικά θα παιχτεί η πρώτη θέση. Η Γκαμπόν δημιουργεί αρκετές φάσεις αλλά και η Μαυριτανία κόντρα στο Σουδάν έδειξε επιθετικές αρετές με τον Καμαρά (επιθετικός του Άρη) να είναι εκ των πρωταγωνιστών. Η επιλογή λοιπόν πάει στο αμφίσκορο.

Βέλγιο-Πολωνία 1+Over (2.40)

Γκαμπόν-Μαυριτανία Goal (2.42)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr