Αποστόλης Λαϊάκης

Για την πρώτη νίκη η Ισπανία

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 08:10

Η Ισπανία για να ελπίζει στην πρώτη θέση στον όμιλο της Λίγκας Εθνών δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα κόντρα σε μια Ελβετία που δεν πείθει τις δυο πρώτες αγωνιστικές.  

Για την πρώτη νίκη η Ισπανία

Για την Λίγκα Εθνών και συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας, η Ισπανία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ελβετία. Χωρίς νίκη και οι δυο πλευρές, με την Ελβετία να μετράει όμως ισάριθμες ήττες και να δείχνει ότι δύσκολα μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το γκρουπ.

Η Ισπανία είναι εκ των φαβορί για την πρώτη θέση αλλά μετά τις δυο σερί ισοπαλίες, ψάχνει την πρώτη νίκη που θα την βάλει και πάλι στο κόλπο της κορυφής. Ποιότητα και εμπειρία είναι με τους «φούριος ρόχας» και το διπλό σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό έχει βάση για ποντάρισμα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το ανέλπιστο διπλό επί της Φλαμένγκο, η Φορταλέζα φιλοξενεί την Γκοϊάς αναζητώντας νέα νίκη-ανάσα. Αν και διαθέτει αρκετά ποιοτικό ρόστερ, όπως αποδεικνύεται και στο Κόπα Λιμπερταδόρες όπου ήδη βρίσκεται στους «16», η Φορταλέζα δυσκολεύεται να το δείξει στο πρωτάθλημα έχοντας κολλήσει στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Άλλωστε αυτή ήταν η μόλις πρώτη της νίκη σε εννιά αγωνιστικές. Η Γκοϊάς δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, πρόκειται για μία ομάδα που θα δώσει μάχη για την παραμονή και είναι ευάλωτη αμυντικά. Με αυτές τις τιμές, βρίσκω αξία στον άσο.

Ελβετία-Ισπανία 2 (2.00)

Φορταλέζα-Γκόϊας 1 (1.68)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr