Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς περιθώρια η Γαλλία

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 14:33

Την πρώτη της νίκη στον όμιλο της Λίγκας Εθνών ψάχνει η Γαλλία κόντρα στην Αυστρία. Ανώτερο σύνολο οι «πετεινοί» σε όλα τα επίπεδα.

Χωρίς περιθώρια η Γαλλία

Για τον πρώτο όμιλο στην πρώτη κατηγορία της Λίγκας Εθνών, η Αυστρία φιλοξενεί την Γαλλία. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με διπλό επί της Κροατίας αλλά προσγειώθηκαν απότομα με την ήττα εντός από την Δανία. Το συγκρότημα του Ραλφ Ράνγκνικ δείχνει ότι μπορεί να είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά σίγουρα θα πρέπει να επιδείξει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας στην ανασταλτική λειτουργία, καθώς δέχεται εύκολα φάσεις.

Η Γαλλία μετά από τις δυο πρώτες αγωνιστικές, δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη (ήττα εντός από Δανία και ισοπαλία εκτός με Κροατία) και σίγουρα για το μέγεθος και την ποιότητα της, αυτό θεωρείται αποτυχία. Μπορεί να απουσιάσει και πάλι ο Μπαπέ, αλλά οι λύσεις που έχει στα χέρια του, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είναι αρκετές για να αναπληρώσουν οποιοδήποτε κενό, με παίκτες ποιότητας και παγκόσμιας κλάσης. Οι Γάλλοι είναι λογικό να επιδιώξουν να «βγάλουν» αντίδραση ενώ έχουν και την παράδοση υπέρ τους, καθώς από το 1960 και σε σύνολο οχτώ αναμετρήσεων, η Γαλλία μετράει επτά νίκες και μόλις μια ήττα.

Για την δεύτερη αγωνιστική στην Αργεντινή, η Χιμνάσια υποδέχεται την Πατρονάτο. Με ισοπαλία εκτός κόντρα στην Εστουδιάντες ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι που θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, με στόχο να διεκδικήσουν φέτος το κάτι παραπάνω. Η Πατρονάτο είναι ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες και σίγουρα ο βασικός στόχος είναι να μην μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο.

Αυστρία-Γαλλία 2 (1.77)

Χιμνάσια Λ.Π.-Πατρονάτο 1 (1.92)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr