Αποστόλης Λαϊάκης

Με Αγγλία και Νησιά Φερόε

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 08:10

Την πρώτη της νίκη στην Λίγκα Εθνών θέλει η Αγγλία κόντρα στην Ιταλία, έχοντας μάλιστα στην άκρη του μυαλού και… εκδίκηση για τον χαμένο πρόσφατο τελικό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με Αγγλία και Νησιά Φερόε

Για τον τρίτο όμιλο στην πρώτη κατηγορία της Λίγκας Εθνών, η Αγγλία φιλοξενεί στο «Μολινό» (γήπεδο Γουλβς) την Ιταλία, χωρίς θεατές. Οι Άγγλοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά, παραμένοντας χωρίς νίκη σε δυο αγωνιστικές και σίγουρα ψάχνουν ανάκαμψη και παράλληλα να πάρουν ένα είδος εκδίκησης, μετά τον χαμένο τελικό του πρόσφατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ιταλία είναι αήττητη στις δυο πρώτες αγωνιστικές χωρίς όμως να έχει ενθουσιάσει με την απόδοση της. Ο τεχνικός, Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει να διαχειριστεί παράλληλα και μια απογοήτευση που υπάρχει από την μη πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ ενώ έχουν γίνει και αλλαγές στην αποστολή (κόπηκαν αρκετοί από τις αρχικές κλήσεις για τον τελικό finalissima που ηττήθηκε από την Αργεντινή). Η Αγγλία έχει προβάδισμα για νίκη σε τιμές οριακά αποδεκτές. Σε συνδυασμό πάντως και με το over παίρνουμε μια εξαιρετική απόδοση.

Επίσης για την Λίγκα Εθνών, στον πρώτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας, οι Νήσοι Φερόες φιλοξενούν την Λιθουανία. Και οι δυο πλευρές είναι χωρίς βαθμό μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές, με την διαφορά όμως ότι η Λιθουανία έχει χειρότερο παθητικό τερμάτων, έχοντας μάλιστα και τις δυο ήττες εντός έδρας. Οι Νήσοι Φερόες βγάζουν πολύ μαχητικότητα στο παιχνίδι τους, σε αντίθεση με την Λιθουανία που φαίνεται να έχει πάρει τα συγκεκριμένα παιχνίδια σαν… αγγαρεία. Ο άσος είναι σε υψηλές τιμές και αξίζει το ρίσκο.

Αγγλία-Ιταλία 1+Over (3.20)

Νήσοι Φερόες-Λιθουανία 1 (2.32)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr