Αποστόλης Λαϊάκης

Με Παλέρμο και Νοβοριζοντίνο

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 08:14

Έτοιμη να πανηγυρίσει την άνοδο είναι η Παλέρμο που μπορεί να πετύχει δεύτερη νίκη επί της Πάντοβα. Προβάδισμα στον άσο και για την Νοβοριζοντίνο.

Με Παλέρμο και Νοβοριζοντίνο

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Νοβοριζοντίνο υποδέχεται την Γκουαρανί. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα ματς χωρίς νίκη και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα πλέον, στην προσπάθεια να μειωθεί άμεσα η διαφορά από την πρώτη τετράδα, στο κυνήγι μια θέσης για την άνοδο. Η Γκουαρανί από την άλλη, παραμένει με μόλις μια νίκη από την έναρξη του πρωταθλήματος, δείχνοντας από νωρίς ότι πρέπει να παλέψει πολύ για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και δύσκολα θα αντέξει την πίεση. Ο άσος αξίζει σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Η δεύτερη επιλογή αφορά τον επαναληπτικό τελικό ανάμεσα σε Παλέρμο και Πάντοβα για το εισιτήριο στην Β’ Ιταλίας. Η Παλέρμο επικράτησε με 0-1 εκτός και είναι το απόλυτο φαβορί για επιστροφή. Βαριά φανέλα και από την στιγμή που καλείται να διαχειριστεί το παιχνίδι, έχει προβάδισμα, δεδομένου ότι η Πάντοβα είναι αναγκασμένη να παίξει ανοιχτά. Η Παλέρμο θα βρει χώρους για αντεπιθέσεις και μπορεί κάλλιστα να πανηγυρίσει την άνοδο με δεύτερη νίκη.

Νοβοριζοντίνο-Γκουαρανί 1 (2.08)

Παλέρμο-Πάντοβα 1 (2.22)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr