Αποστόλης Λαϊάκης

Για πρωτιά η Ουκρανία

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 08:10

Η Ουκρανία παρά τον αποκλεισμό από τα τελικά του Μουντιάλ, έχει βλέψεις για πρωτιά στον όμιλο της Λίγκας Εθνών, αντιμετωπίζοντας σε ουδέτερο γήπεδο την Ιρλανδία.

Για πρωτιά η Ουκρανία

Στο Λοντζ της Πολωνίας, η Ουκρανία υποδέχεται την Ιρλανδία (αλλαγή έδρας λόγω της εμπόλεμης κατάστασης) για τον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας στην Λίγκα Εθνών. Οι Ουκρανοί μπορεί να έχουν την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στα τελικά του Μουντιάλ (έπειτα από ήττα στα μπαράζ με την Ουαλία), όμως έβγαλαν άμεσα αντίδραση και σε δυο ματ στον όμιλο μετρούν ισάριθμες νίκες, δείχνοντας το φαβορί για την πρώτη θέση και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η Ιρλανδία έκανε καλή εμφάνιση και επικράτησε της Σκωτίας με 3-0, που ήταν και η πρώτη της νίκη αλλά ο τρόπος παιχνιδιού, δεν ταιριάζει στο στυλ που παίζει η Ουκρανία και για τον λόγο αυτόν η τελευταία έκανε και διπλό (Ιρλανδία-Ουκρανία 0-1, την πρώτη αγωνιστική). Με νίκη η Ουκρανία μπορεί να «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό την κορυφή και ο άσος στις τιμές που προσφέρεται είναι αρκετά ικανοποιητικός.

Επίσης από την Λίγκα Εθνών, Στην Βαρσοβία, η Πολωνία φιλοξενεί το Βέλγιο. ΟΙ γηπεδούχοι πήραν ισοπαλία από την Ολλανδία εκτός και έδειξαν ότι μόνο αουτσάϊντερ δεν είναι στον όμιλο. Το Βέλγιο αντέδρασε μετά την ήττα της πρεμιέρας, συνέτριψε με 6-1 εκτός την Πολωνία ενώ έφερε και ισοπαλία εκτός με την σκληροτράχηλη Ουαλία. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ είναι πλούσια σε ταλέντο και ποιότητα και στην καλή της μέρα μπορεί να πετύχει πολλά.

Η Πολωνία δεν έχει καλή αμυντική συνοχή (δεν είναι τυχαίο ότι έχει δεχτεί εννιά γκολ σε τρία ματς) και σίγουρα θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες από την πλειάδα κορυφαίων επιθετικών που διαθέτουν οι «κόκκινοι διάβολοι». Σε αξιόλογες τιμές το διπλό που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Ουκρανία-Ιρλανδία 1 (1.80)
Πολωνία-Βέλγιο 2 (1.87)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr