Αποστόλης Λαϊάκης

Από Ιρλανδία και Νότια Κορέα

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 08:10

Με πρωταθλήματα δεύτερης… ταχύτητας καταπιάνεται η σημερινή στήλη, επιλέγοντας σημεία από τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Νότιας Κορέας.

Από Ιρλανδία και Νότια Κορέα

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Ντάνταλκ φιλοξενεί την Σάμροκ στο ντέρμπι κορυφής. Βέβαια, η Ντάνταλκ έχει μείνει αρκετά πίσω αλλά θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με επτά αγωνιστικές αήττητου (με έξι νίκες). Η Σάμροκ είναι και φέτος το απόλυτο φαβορί για την υπεράσπιση του τίτλου και δείχνει ότι δύσκολα θα τον χάσει, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία. Παιχνίδι που λογικά θα έχει καλό ρυθμό και βασική επιλογή είναι το αμφίσκορο.

Για την πρώτη κατηγορία στην Νότια Κορέα, η Σανγκμού υποδέχεται την Σουγόν. Η γηπεδούχος μετά την ισοπαλία με 2-2 εκτός με την Σεούλ, ευελπιστεί σε ανάταση της ψυχολογίας και της αγωνιστικής εικόνας, ψάχνοντας επιστροφή στις νίκες με στόχο να παλέψει για μια θέση στην πρώτη εξάδα. Η Σουγόν δύσκολα θα μπορέσει να ξεφύγει σε πρώτη φάση από την συμμετοχή στα πλέι-αουτ και την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, έχοντας μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα (το χειρότερο παθητικό). Ο άσος δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά κρίνεται δίκαιος στις τιμές που προσφέρεται.

Ντάνταλκ-Σάμροκ Ροβ. Goal (1.82)

Γκίμτσεον Σανγκμού-Σουγόν 1 (1.87)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr