Αποστόλης Λαϊάκης

Με Ιλβες κι ένα… goal

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 08:15

Η Ιλβες έδειξε σε καλή κατάσταση πριν την διακοπή και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, εκμεταλλευόμενη και τον ισχυρό παράγοντα έδρας κόντρα στην Λάχτι.

Με Ιλβες κι ένα… goal

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Ιλβες φιλοξενεί την Λάχτι, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από περίπου 12ημερο αποχής λόγω Εθνικών ομάδων. Η Ιλβες έχει μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος και γενικά υπάρχει κλίμα πίστης και αισιοδοξίας και φέτος για να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη εξάδα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Λάχτι δεν είναι στα καλύτερα της, είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη και χρίζει βελτίωσης σε πολλούς τομείς, με κυριότερο την άμυνα, όπου μια φορά στα οχτώ τελευταία, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Ο άσος λοιπόν έχει προβάδισμα.

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Σλίγκο υποδέχεται την Φιν Χαρπς. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν με τον Ράσελ στον πάγκο (ήταν βοηθός του Μπάκλει που απομακρύνθηκε), έχοντας πλέον χάσει πολύτιμο έδαφος από την πρώτη τριάδα. Χρειάζονται ένα καλό σερί για να μπουν στο κόλπο ευρωπαϊκού εισιτηρίου αλλά πλέον δεν υπάρχει και η απαραίτητη ψυχολογία. Η Φιν Χαρπς βγάζει μαχητικότητα αλλά οι δυνατότητες της, είναι πολύ περιορισμένες και ουσιαστικά παλεύει για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Παιχνίδι που μπορεί να έχει γκολ από κάθε πλευρά και κρατάμε για πρώτη επιλογή το αμφίσκορο.

Ιλβες-Λάχτι 1 (1.82)

Σλίγκο Ροβ.-Φιν Χαρπς Goal 1(.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr