Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα διπλών!

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 08:10

Η Γιερβ έχει αρκετά θέματα να λύσει και η Χαμ Καμ που αδικείται από την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο, έχει την ευκαιρία να πάρει το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα Νορβηγίας.

Δυάδα διπλών!

Για την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, η Γιερβ φιλοξενεί την Χαμ Καμ. Και οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν και όπως όλα δείχνουν το βασικό μέλημα είναι να μην εμπλακούν σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό. Η Γιερβ αγκομαχάει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, έχοντας μόλις τέσσερα γκολ στο ενεργητικό της σε σύνολο εννιά παιχνιδιών ενώ παράλληλα διαθέτει και την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η Χαμ Καμ είναι πιο επιθετική και σίγουρα οι εκτός έδρας εμφανίσεις της, δεν θεωρούνται άσχημες, έχοντας μόλις μια ήττα (αλλά τρεις ισοπαλίες). Το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν τον 2.20 έχει τον πρώτο λόγο.

Η δεύτερη επιλογή προέρχεται από το Περού, όπου η Σπόρτινγκ Κριστάλ αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Γκράου. Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους εντός έδρας, καθώς καλούνται να κάνουν παιχνίδι και δεν έχουν μάθει σε αυτόν τον τρόπο (παίζουν περισσότερο με αντεπιθέσεις). Η Σπόρτινγκ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια και ψάχνει ένα νικηφόρο σερί για να παλέψει για την κορυφή. Ανώτερη ποιοτικά η φιλοξενούμενους με το διπλό σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Γιερβ-Χαμ Καμ 2 (2.27)

Ατλέτικο Γκράου-Σπόρτινγκ Κριστάλ 2 (1.94)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr