Αποστόλης Λαϊάκης

Σημεία από τα… κύπελλα!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 08:10

Η Ιντερ Τούρκου θα παλέψει κόντρα στην Ελσίνκι για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, στηριζόμενη κυρίως στην παραγωγική γραμμή κρούσης.

Σημεία από τα… κύπελλα!

Για τα προημιτελικά του κυπέλλου Νοτίου Κορέας, η Γιέονμπουκ υποδέχεται την Σουγόν Μπλούγουϊνγκς. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πίσω αναφορικά με την διεκδίκηση του τίτλου από την Ουλσάν (αν και υπάρχει χρόνος ακόμα καθώς θα ακολουθήσουν και τα πλέι-οφ), και το κύπελλο μπορεί να αποτελέσει διέξοδο για να μην μείνει χωρίς τρόπαιο και την φετινή περίοδο (τα δυο τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει το κύπελλο). Η Σουγόν Μπλούγουϊνγκς μπορεί να έχει φτάσει ως εδώ στο κύπελλο, αλλά σίγουρα αυτό που είναι βασικό μέλημα είναι να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία καθώς δύσκολα θα γλιτώσει την συμμετοχή στα πλέι-αουτ. Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Γιέονμπουκ, έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη-πρόκριση.

Επίσης για θεσμό κυπέλλου, στην Φινλανδία η Ιντερ Τούρκου φιλοξενεί την Ελσίνκι σε μόνο παιχνίδι (με παράταση και πέναλτι) για τα προημιτελικά. Η Ιντερ Τούρκου είναι η ομάδα με την πιο παραγωγική επίθεση στο πρωτάθλημα και αυτό ουσιαστικά είναι το ατού της. Η Ελσίνκι σαφέστατα είναι πιο ποιοτική, πιο σταθερή σε απόδοση αλλά έχει τα σκαμπανεβάσματα της. Οι γηπεδούχοι βλέπουν το κύπελλο σαν μια πρόκληση για διεκδίκηση ενός τροπαίου και θα δώσουν σκληρή μάχη. Πιθανό λοιπόν το αμφίσκορο σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

Γιέονμπουκ-Σουγόν Μπλούγουϊνγκς 1 (1.85)

Ιντερ Τούρκου-Ελσίνκι Goal (1.82)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr