Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Φινλανδία

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 08:10

Σε καλή κατάσταση και με σούπερ ψυχολογία η Ιντερ Τούρκου μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Λάχτι. Αναμένονται γκολ στο Ούλου-Βάασα.

Δυάδα από την Φινλανδία

Για την μεγάλη κατηγορία της Φινλανδίας, η Ούλου υποδέχεται την Βάασα. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν ως τώρα αξιόλογη πορεία και παρά την ήττα από την πρωτοπόρο Κουόπιο, έδειξαν και πάλι καλά στοιχεία. Στην ομάδα του Ρικάρντο Ντουάρτε υπάρχει πίστη για μια καλή παρουσία στην πρώτη εξάδα και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα. Η Βάασα είναι ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, αλλά στην καλή της μέρα είναι ικανή να κάνει ζημιές. Παίζει επιθετικά, ψάχνει το γκολ και πιθανόν το παιχνίδι να έχει τέρματα εκατέρωθεν, οπότε η επιλογή του αμφίσκορο κρίνεται ικανή για επαλήθευση σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Από την ίδια κατηγορία, θα σταθώ και στην αναμέτρηση της Λάχτι με την Ιντερ Τούρκου. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Λάχτι να είναι χωρίς νίκη στα έξι τελευταία και ήδη αποτελεί παρελθόν ο Ζένελι από την τεχνική ηγεσία, με τον Μίκο Μανίλα να είναι ο αντικαταστάτης. Σίγουρα απαιτείται χρόνος για να περάσει τα «θέλω» του, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται και το άγχος αναφορικά με τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Η Ιντερ Τούρκου έχει ανεβάσει στροφές, είναι αήττητη πέντε ματς ενώ έχει και την πρόκριση στο κύπελλο για τα ημιτελικά επί της Ελσίνκι (στα πέναλτι) που ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία. Με τα δεδομένα αυτά, το διπλό σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό, έχουν βάση για ποντάρισμα.

Ούλου-Βάασα Goal (1.67)

Λάχτι-Ιντερ Τούρκου 2 (1.92)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr