Αποστόλης Λαϊάκης

Για την ανατροπή η Ουνιόν

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 08:10

Η Ουνιόν θα επιδιώξει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από την Νασιονάλ, επιζητώντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Για την ανατροπή η Ουνιόν

Από την μεγάλη κατηγορία της Νοτίου Κορέας, θα κρατήσω και το διπλό της Ποχάνγκ κόντρα στην Σεονγκνάμ. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Σεονγκνάμ να είναι στην τελευταία θέση και να προβάλει από πολύ νωρίς εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Η Ποχάνγκ έχει βρει τα πατήματα της, είναι με σούπερ ψυχολογία μετά και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου (2-0 την πρωτοπόρο Ουλσάν) και θέλει να μπει σφήνα στα δυο φαβορί που διεκδικούν τον τίτλο. Δίκαιο φαβορί το διπλό, σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Για την φάση των «16» στο Κόπα Σουνταμερικάνα, η Ουνιόν Σάντα Φε (Αργεντινή) υποδέχεται την Νασιονάλ Μοντεβιδέο (Ουρουγουάη) για τον επεναληπτικό. Η Ουνιόν έχει δύσκολο έργο για να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο ματς αλλά σίγουρα πιθανότητες έχει. Στο πρώτο παιχνίδι «πιάστηκε» στον ύπνο από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων αλλά στην συνέχεια είχε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά στάθηκε και άτυχη σε αρκετές εξ’ αυτών. Μπροστά στο κοινό της, σίγουρα θα δείξει διαφορετικό πρόσωπο, με τον άσο σε τιμές που αγγίζουν τον διπλασιασμό να έχουν βάση για ποντάρισμα.

Σεονγκνάμ-Ποχάνγκ 2 (1.72)

Ουνιόν Σάντα Φε-Νασιονάλ 1 (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr