Αποστόλης Λαϊάκης

Επιλογές δεύτερης… ταχύτητας!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 08:10

Η Νταεγκού στην Κορέα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στους Μπλούγουϊνγκς ενώ Νοβοριζοντίνο και Μπρούσκε μπορούν να επαληθεύσουν το αμφίσκορο στην Β’ Βραζιλίας.

Επιλογές δεύτερης… ταχύτητας!

Για την πρώτη κατηγορία στην Α’ Νοτίου Κορέας, η Σουγόν Μπλούγουϊνγκς υποδέχεται την Νταεγκού. Οι γηπεδούχοι δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παραμένοντας έξι ματς χωρίς νίκη και όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία μέσω των πλέι-αουτ. Μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα. Από την άλλη πλευρά, η Νταεγκού είναι αήττητη στα δέκα τελευταία αλλά οι πολλές ισοπαλίες δεν βοηθούν να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Πάντως πρόκειται για ανώτερο σύνολο, με έφεση στο σκοράρισμα (δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα) και το διπλό σε τιμές σχεδόν αουτσάϊντερ, φαντάζουν προκλητικές.

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Νοβοριζοντίνο υποδέχεται την Μπρούσκε. Στο ίδιο επίπεδο κυμαίνονται και οι δυο πλευρές που ψάχνουν άμεσα βαθμούς για να καλύψουν το έδαφος από την πρώτη 4αδα. Η Νοβοριζοντίνο παίζει πιο ανοιχτά, ειδικά εντός έδρας, δημιουργεί και σκοράρει αλλά παράλληλα αφήνει και χώρους που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μπρούσκε. Το αμφίσκορο είναι σε υψηλές τιμές και αξίζει το ρίσκο.

Σουγόν Μπλούγουϊνγκς-Νταεγκού 2 (2.47)

Νοβοριζοντίνο-Μπρούσκε Goal (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.