Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα χαμηλού ρίσκου!

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 08:10

Στην Κροατία έχουμε ουσιαστικά έναρξη της σεζόν με το Σούπερ Καπ, όπου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντιμετωπίζει την Χάιντουκ. Πιθανό over στην Ιαπωνία ανάμεσα σε Σαπόρο και Κασίμα.

Δυάδα χαμηλού ρίσκου!

Η σεζόν στην Κροατία ξεκινάει ουσιαστικά με την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ. Η πρωταθλήτρια Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντιμετωπίζει την κυπελλούχο, Χάιντουκ σε μονή αναμέτρηση. Σημαντικό πλεονέκτημα για την Ντιναμό ότι το συγκεκριμένο ματς γίνεται στην έδρα της, το «Μαξιμίρ» όπου πάντα είναι πολύ δυνατή. Μπορεί να έφυγαν παίκτες από την Ντιναμό, αλλά μπήκαν πολλά χρήματα στο ταμείο της ομάδας και έγιναν οι απαραίτητες προσθήκες. Αντίθετα, στην Χάιντουκ χάθηκαν δυο βασικοί παίκτες και δεν αντικαταστάθηκαν και παρά την αισιοδοξία που υπάρχει, δημιουργούνται και αρκετά ερωτηματικά πως θα παρουσιαστεί την φετινή σεζόν. Δίκαιο φαβορί ο άσος αλλά σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Στην Ιαπωνία, η Σαπόρο υποδέχεται την Κασίμα. Οι γηπεδούχοι δεν πατούν καλά στα πόδια τους το τελευταίο διάστημα, με πέντε ήττες στα έξι τελευταία και μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, όπου δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία το γκολ. Η Κασίμα είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία και παλεύει να πλησιάσει την κορυφή και την διεκδίκηση του τίτλου. Στηρίζεται περισσότερο στην καλή επιθετική λειτουργία και με τα δεδομένα αυτά, το παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να έχει υψηλό σκορ, επιλέγοντας το over σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Χάιντουκ 1 (1.68)

Σαπόρο-Κασίμα Over (1.62)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr