Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά για Χόνκα και Παλμέιρας

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 08:10

Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν Χόνκα και Παλμέιρας και έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν σε διπλό, επί των Σεϊναγιόεν και Φορταλέζα, αντίστοιχα.

Διπλά για Χόνκα και Παλμέιρας

Στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας που συνεχίζει αδιάκοπά, η Χόνκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σεϊναγιόεν. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να βρουν μια σταθερά στην απόδοση τους, αλλά το γεγονός ότι δυσκολεύονται να σκοράρουν, τους κρατάει πίσω αναφορικά με την πρώτη εξάδα. Από την άλλη, η Χόνκα εντυπωσιάζει με την πορεία της, έχει μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα και χωρίς άγχος θέλει να μπει σφήνα στα δυο φαβορί για τίτλο (Κουόπιο και Ελσίνκι). Το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, αξίζει ποντάρισμα.

Στην Βραζιλία, η δράση δεν σταματάει ποτέ και η πρωτοπόρος Παλμέιρας δοκιμάζεται στην έδρα της Φορταλέζα. Αντίθετες πορείες για τις δυο πλευρές, με την Φορταλέζα να είναι στην τελευταία θέση και να δείχνει από νωρίς ότι είναι στα φαβορί για υποβιβασμό. Η Παλμέιρας διεκδικεί τον τίτλο ενώ μεσοβδόμαδα ολοκλήρωσε και την φάση των «16» στο Κόπα Λιμπερταδόρες, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά επί της Σέρο Πορτένιο. Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Παλμέιρας έχει τον πρώτο λόγο για να επιστρέψει στις νίκες.

Σεϊναγιόεν-Χόνκα 2 (2.25)

Φορταλέζα-Παλμέιρας 2 (1.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr