Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά από τα προκριματικά!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 13:43

Στους επαναληπτικούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, θα ψάξουμε δυο διπλά σε πολύ καλές τιμές, με όσο ρίσκο εμπεριέχουν οι συγκεκριμένες επιλογές.

Διπλά από τα προκριματικά!

Για τον πρώτο γύρο των προκριματικών στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίνκολν από το Γιβραλτάρ υποδέχεται την Σκούπι από τα Σκόπια. Οι φιλοξενούμενοι μετά την νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς, είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και αρκεί να επιβεβαιώσουν ότι είναι ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα. Δύσκολα η Λίνκολν θα βάλει εμπόδιο στην Σκούπι για δεύτερη νίκη, με την διαφορά να είναι μεγάλη, ενώ υπάρχει και διαφορά εμπειρίας από τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα.

Από την ίδια διοργάνωση, θα σταθώ και στην αναμέτρηση της Ρίγα Σκόλα από τη Λετονία κόντρα στην Ελσίνκι από την Φινλανδία. Το 1-0 με το οποίο επικράτησε η Ελσίνκι μπορεί να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού, αλλά δεδομένα η φιλοξενούμενη έχει περισσότερη ποιότητα και εμπειρία. Μάλιστα όλη η προσοχή της είναι σε αυτά τα ματς καθώς έχουν δηλώσει ανοιχτά, προπονητής κα διοίκηση ότι βασικός στόχος φέτος είναι να μπει σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η Ρίγας Σκόλα θα παλέψει με την έδρα αλλά από την στιγμή που καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, πιθανόν να έχει και περισσότερους κενούς χώρους. Το διπλό σε τιμές απόλυτου αουτσάϊντερ, αξίζει το ρίσκο.

Λίνκολν-Σκούπι 2 (2.10)

Ρίγας Σκόλα-Ελσίνκι 2 (2.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr