Αποστόλης Λαϊάκης

Μινεσότα και Κασίμα

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 13:40

Στο MLS Αμερικής, η Μινεσότα υποδέχεται το Κάνσας, με τους γηπεδούχους να δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση και να θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα. Προβάδισμα πρόκρισης και για Κασίμα στο κύπελλο Ιαπωνίας.

Μινεσότα και Κασίμα

Στο κύπελλο Ιαπωνίας η Κασίμα φιλοξενεί την Γκάμπα Οσάκα. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Κασίμα να διεκδικεί τον τίτλο και να στηρίζεται πολύ στην καλή επιθετική της γραμμή. Από την άλλη, η Γκάμπα Οσάκα έχει να σκεφτεί πρωτίστως το πρωτάθλημα και την αποφυγή της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού, προσπαθώντας παράλληλα να βελτιωθεί αμυντικά που έχει πολλά κενά. Δίκαιος ο φαβοριτισμός στον άσο και σε συνδυασμό με το over έχουμε μια καλή απόδοση.

Στο MLSΑμερικής, τις καλύτερες ημέρες της σεζόν διάγει η Μινεσότα Γιουνάιτεντ που φαντάζει δικαίως το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στο… βαρετό Κάνσας. Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από εντυπωσιακό διπλό στον Καναδά επί του ισχυρού Μόντρεαλ όπου πέτυχε τρία γκολ σε ένα εκρηκτικό τελευταίο 20λεπτο και πιστοποίησε την εξαιρετική της κατάσταση. Για πρώτη φορά φέτος μετρά τρεις κολλητές νίκες και μετά από καιρό «πάτησε» ξανά στην πρώτη επτάδα. Το Κάνσας κινείται στην μετριότητα φέτος, αδυνατεί να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση του και μοιραία παραμένει εγκλωβισμένο στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει τα λιγότερα τέρματα και στις δύο περιφέρειες, τα πλέι οφ φαντάζουν πλεόν κάτι παραπάνω από δύσκολά και ο άσος φαντάζει συνετή επιλογή και προσφέρεται μάλιστα σε αποδεκτή τιμή.

Κασίμα-Γκάμπα Οσάκα 1+Over (2.30)

Μινεσότα-Κάνσας 1 (1.72)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr