Αποστόλης Λαϊάκης

Με Χόνκα και Κρισιούμα

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 08:10

Ανώτερες Χόνκα και Κρισιούμα και με σύμμαχο την έδρα έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη κόντρα σε Λάχτι και Πόντε Πρέτα, αντίστοιχα.

Με Χόνκα και Κρισιούμα

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Χόνκα υποδέχεται την Λάχτι. Μπορεί να ηττηθεί με 3-2 εκτός από την Σεϊναγιόεν, όμως η Χόνκα πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία και δείχνει ικανή να μείνει στην Τρίτη θέση, πίσω από τα φαβορί Κουόπιο και Ελσίνκι, διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δυνατή εντός και με έφεση στο σκοράρισμα κόντρα σε μια Λάχτι που φαίνεται να ψάχνεται ακόμα, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ενώ στο συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να αντιμετωπίσει και δυο βασικές ελλείψεις λόγω τιμωρίας. Ισχυρό προβάδισμα ο άσος αλλά σε χαμηλές τιμές, οπότε θα τον συνδυάσουμε με το over, αυξάνοντας την απόδοση.

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Κρισιούμα υποδέχεται την Πόντε Πρέτα. Σταμάτησε το αήττητο σερί τριών αγώνων για την κρισιούμα που θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες ώστε να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη 4αδα και την διεκδίκηση της ανόδου. Η Πόντε Πρέτα πήρε σημαντική νίκη αλλά συνεχίζει να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, με μεγάλο πρόβλημα την ευχέρεια στο σκοράρισμα, ειδικά εκτός έδρας. Ανώτερη η Κρισιούμα και με σύμμαχο την έδρα έχει τον πρώτο λόγο.

Χόνκα-Λάχτι 1+Over (2.00)

Κρισιούμα-Πόντε Πρέτα 1 (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr