Αποστόλης Λαϊάκης

Με το δεξί η Βασιλεία

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 08:10

Πρέμιερα και στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, με την Βασιλεία να δείχνει εκ των φαβορί για τον τίτλο, με τον Άλεξ Φρέι στον πάγκο. Προβάδισμα νίκης και για την Ουλσάν στην Νότια Κορέα.

Με το δεξί η Βασιλεία

Για το πρωτάθλημα Ελβετίας που κάνει πρεμιέρα, θα κοιτάξουμε το διπλό της Βασιλεία κόντρα στην νεοφώτιστη Βιντερτούρ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν την άνοδο την τελευταία αγωνιστική αλλά ο αναμορφωτής της, Άλεξ Φρέι αποχώρησε από τον πάγκο για να πάει στην σημερινή της αντίπαλο, την Βασιλεία όπου έχει διατελέσει παίκτης της για αρκετά χρόνια και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς. Η Βιντερτούρ δεν κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και δεδομένα θα παλέψει για την παραμονή της. Από την άλλη, η Βασιλεία ξεκινάει την σεζόν με ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή. Υπάρχει καλό κλίμα, έγιναν κινήσεις ουσίας και το διπλό σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα.

Στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, η Ουλσάν φιλοξενεί την Σουγόν Μπλούγουϊνγκς. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Ουλσάν να παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου (που τα δυο τελευταία χρόνια έχει χάσει κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική) ενώ η Σουγόν Μπλούγουϊνγκς μάχεται για την σωτηρία. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για την επίτευξη του στόχου, έχοντας διαφορά ποιότητας. Ο άσος είναι σε χαμηλές τιμές αλλά σε συνδυασμό με το over, παίρνουμε μια καλή τιμή.

Βιντερτούρ-Βασιλεία 2 (1.94)

Ουλσάν-Σουγόν Μπλούγουϊνγκς 1+Over (2.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr