Αποστόλης Λαϊάκης

Με Σπορτ και… Φινλανδία

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 16:08

Χάκα και Ιντερ Τούρκου παρουσιάζουν επιθετικό πρόσωπο στα παιχνίδια τους και το over σε συνδυασμό με το goal μπορεί να αποτελεί μια καλή περίπτωση για ποντάρισμα.

Με Σπορτ και… Φινλανδία

Για το πρωτάθλημα Φινλανδίας θα σταθώ στην αναμέτρηση της Χάκα με την Ιντερ Τούρκου. Η Χάκα δείχνει σε καλή κατάσταση με μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία και θέλει να παλέψει για μια θέση στην πρώτη εξάδα και τα πλέι-οφ. Ομάδα που σκοράρει αρκετά αλλά παράλληλα έχει και κενά πίσω. Η Ιντερ Τούρκου έρχεται από μεγάλη απογοήτευση με τον αποκλεισμό από την Ντρίτα στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση. Επίσης ομάδα με έφεση στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα αλλά και με ευάλωτη αμυντική γραμμή. Το over σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, προσφέρουν μια καλή απόδοση.

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Σπορτ Ρεσίφε φιλοξενεί την Βίλα Νόβα. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Σπορτ να προσπαθεί να μπει δυνατά στην μάχη για την 4αδα και την άνοδο, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών εντός, ψάχνοντας νίκες, καθώς οι πολλές ισοπαλίες (πέντε στα οχτώ τελευταία) δεν βοηθούν ιδιαίτερα. Η Βίλα Νόβα παραμένει στον πυθμένα της βαθμολογίας, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σε όλους τους τομείς και δικαίως από νωρίς φαντάζει εκ των φαβορί για υποβιβασμό.

Χάκα-Ιντερ Τούρκου Goal+Over (2.40)

Σπορτ Ρεσίφε-Βίλα Νόβα 1 (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr