Αποστόλης Λαϊάκης

Με το δεξί η Τότεναμ

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 08:10

Αρκετά ισχυρή μπορεί να αποδειχτεί η φετινή Τότεναμ, με τον Κόντε να παραμένει στον πάγκο και θέλει να ξεκινήσει δυνατά στο νέο πρωτάθλημα κόντρα στην Σαουθάμπτον.

Με το δεξί η Τότεναμ

Ξεκίνημα και στο κορυφαίο κατά πολλούς πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ. εστιάζω στην αναμέτρηση της Τότεναμ κόντρα στην Σαουθάμπτον. Οι «πετεινοί» με τον Κόντε στο τιμόνι, σίγουρα θα παρουσιαστούν πολύ σοβαροί, επιδιώκοντας και φέτος μια καλή πορεία (πέρσι τερμάτισαν 4οι). Ο Κέιν έμεινε, έγιναν προσθήκες ουσίας όπως του Ριτσάρλισον, του Πέρισιτς και του Λενγκλέ και θέλει να δείξει με το καλημέρα ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική.

Η Σαουθάμπτον στράφηκε σε νέο αίμα και απαιτείται χρόνος για να δούμε τι μπορεί να αποδώσει, αλλά δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται στις αποδόσεις των μπουκ, στα φαβορί για υποβιβασμό. Χαμηλά ο άσος αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια καλή τιμή.

Για το πρωτάθλημα Ελβετίας, η Γκρασχόπερς φιλοξενεί την Σεν Γκάλεν. Καλό ξεκίνημα για τις «ακρίδες» που και φέτος θέλουν να μην εμπλακούν πρωτίστως σε περιπέτειες με τον υποβιβασμό. Η Σεν Γκάλεν μετράει δυο νίκες, με πρόσφατο το 2-0 επί της πρωταθλήτριας Ζυρίχης και δείχνει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει ανταγωνιστική πορεία και να βάλει δύσκολα στα φαβορί για τον τίτλο, Γιουνγκ Μπόις και Βασιλεία, ως ο τρίτος πόλος. Το διπλό στις τιμές που προσφέρεται κρίνεται άκρως ελκυστικό.

Τότεναμ-Σαουθάμπτον 1+Over (1.90)

Γκρασχόπερς-Σεν Γκάλεν 2 (2.37)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr