Αποστόλης Λαϊάκης

Με Νις και Κουόπιο

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 08:10

Με το δεξί θέλει να μπει στο Σαμπιονά η Νις που έχει αρκετές φιλοδοξίες, σε αντίθεση με την Τουλούζ που πρώτο μέλημα είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Με Νις και Κουόπιο

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα του Σαμπιονά Γαλλίας, με την Νις να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουλούζ. Νεοφώτιστη η Τουλούζ στην μεγάλη κατηγορία και σίγουρα αποτελεί ερωτηματικό κατά πόσο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει, αφού συνεχίζει το μοντέλο με τους νεαρούς παίκτες (και μάλιστα από διαφορετικές εθνικότητες). Η Νις τερμάτισε πέρσι 5η στο πρωτάθλημα και φέτος θέλει το κάτι παραπάνω, έχοντας προχωρήσει μάλιστα σε αλλαγή στον πάγκο, με τον έμπειρο Φαβρ να αναλαμβάνει και να εγγυάται ουσιαστικά επιθετικό ποδόσφαιρο, έχοντας μάλιστα και το ρόστερ για να το υποστηρίξει. Το διπλό για πρεμιέρα σε αποδόσεις που ξεπερνούν το 2,30, αξίζει το ρίσκο.

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Κουόπιο υποδέχεται την Χόνκα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να βρίσκονται εν μέσω και των υποχρεώσεων τους, στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ αλλά δεν έχουν περιθώρια να αμελήσουν και το πρωτάθλημα καθώς η μάχη μαίνεται για την διεκδίκηση του τίτλου. Η Χόνκα είναι αντίπαλος που μπορεί να κάνει ζημιές και έτσι η Κουόπιο πρέπει να δείξει σοβαρότητα και να εκμεταλλευτεί τον ισχυρό παράγοντα της έδρας (αήττητη σε οχτώ αναμετρήσεις). Αποδεκτός ο άσος σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό.

Τουλούζ-Νις 2 (2.37)

Κουόπιο-Χόνκα 1 (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr