Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 08:10

Επαναληπτικοί αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και η Φερεντσβάρος έχει προβάδισμα για πρόκριση κόντρα στην Κάραμπακ.

Δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία υποδέχεται την Κάραμπακ από το Αζερμπαιτζάν για την επαναληπτική τους αναμέτρηση. Το 1-1 στο πρώτο ματς αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκρισης, με τους Ούγγρους πάντως να δείχνουν φέτος ικανοί να διεκδικήσουν κάτι καλό. Ισορροπία σε όλες τις γραμμές τους, δυνατοί εντός έδρας και παράλληλα με εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, έχοντας τον βασικό κορμό στην ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια. Η Κάραμπακ σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί, αλλά σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει από τον πρώτο προκριματικό (πέντε στον αριθμό), δεν έχει καταφέρει σε κανένα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Ο άσος σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό, έχει αξία για ποντάρισμα.

Επίσης από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένω αρκετά τέρματα στην αναμέτρηση της Μίντιλαντ με την Μπενφίκα. Οι Δανοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν και στο εγχώριο πρωτάθλημα ενώ μετά την ήττα με 4-1 στην Πορτογαλία, η πρόκριση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αναγκασμένη να παίξει ανοιχτά η Μίντιλαντ κάτι που ευνοεί την Μπενφίκα, που έχει δείξει από νωρίς ότι φέτος μπορεί να φτάσει ψηλά, θέλοντας την είσοδο στους ομίλους αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή στην Πορτογαλία.

Φερεντσβάρος-Κάραμπακ 1 (2.12)

Μίντιλαντ-Μπενφίκα Goal+Over (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr