Αποστόλης Λαϊάκης

Με Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 13:11

Δυο επιλογές από το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, συνθέτουν το σημερινό παρολί. Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Μπρόντμπι και Σεντ Πάτρικς, αντίστοιχα.

Με Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Βασιλεία φιλοξενεί την Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι καλούνται να ανατρέψουν το 1-0 με το οποίο ηττήθηκαν στην Δανία. Με την δύναμη της έδρας αλλά και το ενισχυμένο ρόστερ έχουν τις δυνατότητες, με το θερμό κοινό να βοηθάει, θέλοντας να ζήσουν προηγούμενες επιτυχημένες σεζόν στα κύπελλα της Ευρώπης. Η Μπρόντμπι βασίζεται κυρίως στην άμυνα, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα εκτός έδρας σε ομάδα που μπορεί να της βάλει μεγάλη πίεση. Σε οριακά αποδεκτές τιμές ο άσος.

Από την ίδια διοργάνωση, θα κρατήσω και το διπλό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας κόντρα στην Σεντ Πάτρικς. Στο παιχνίδι της Βουλγαρίας, η Σεντ Πάτρικς στάθηκε σε πολλές περιπτώσεις τυχερή και κατάφερε να πάρει την νίκη με 0-1, που την βάζει σε τροχιά πρόκρισης. Ανώτερο σύνολο πάντως η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αν καταφέρει να είναι πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια μπορεί να φέρει τούμπα το σκορ και να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Βασιλεία-Μπρόντμπι 1 (1.82)

Σεντ Πάτρικς-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2 (2.07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr